TRUBADUR

Här hittar du våra populäraste trubadurer. 
Här hittar du något för varje tillfälle.

Stefan Nordlander

STEFAN NORDLANDER

Stefan är en modern trubadur för både den nya och äldre generationens publik. Stefan är väl omtalad för att alltid ge 100% oavsett publikmängd och levererar med hög musikalitet nya bra låtar tillsammans med gamla klassiker. Därför är Stefan en av landets mest anlitade trubadurer.

Patrik Törnsten

PATRIK TÖRNSTEN

Patrik är en modern och uppdaterade trubadur! Låtarna han spelar är nya låtar som dagligen spelas på många radiostationer och han håller sig ständigt uppdaterad med den senaste musiken.

Patrik passar till alla typer av tillställningar och reser med ljud och ljus av hög kvalité

 

JENS PÄÄJÄRVI

Jens är en trubadur som är duktig på att ta en publik på ett proffsigt sätt och han har en bred repertoar som fungerar i de flesta sammanhang. Jens har även kommit 4:a i Idol och är flitigt anlitad bland Sveriges krogar

ROBBAN HÖGLUND

Med en förkärlek till Tom Petty, Bruce Springsteen, Eagles och andra klassiska låtskrivare levererar han en mysig kväll. Passar väldigt bra till ert mingel eller event.

ROBBAN & JÄGER

Duon med glimten i ögat. Bas, gitarr, sång och många skratt. De levererar en låtskatt som till stor del är baserad i 90-talet. Vill ni ha ett musikquiz? Eller kanske något att dansa till? Denna duo är flexibel och anpassar sig till det Ni vill ha.

TESS LI

Tess Li är en ung lovande artist med en bred repertoar. Hon har en unik röst med ett eget uttryck och bjuder på musik från olika genres.

HANS-ERIK JANSSON

Solomusikresan började på allvar 2014, målsättningen var enkel, allt skulle vara live, inga förinspelade bakgrunder eller liknande. Gitarrspelet skulle vara intressant, annorlunda och ge intryck av ett band, nåväl ett litet band i alla fall. Repertoren skulle vara bred och kunna tilltala gammal som ung. Ljudet på spelningarna ska vara av den högsta kvalité man kan tänka sig.

ANDREAS SJÖSTRÖM

Andreas är en trubadur som passar till alla möjliga tillställningar. Han har riktat in sig mycket på gamla godingar tillsammans med modernare musiken för att kunna ge sin publik och alla medverkande den bästa underhållningen. Andreas kör alltid på till max oavsett publikmängd och ser till att alla ska trivas. Andreas ger publiken en möjlighet till att både sitta och bara njuta av lite lugnare musik, men bjuder mer än gärna in till allsång med mycket skratt och sång!

PEPPE SÖDERSTRÖM

Peter tidigare har tidigare varit frontman i dansbandet Shake som var med i finalen i dansbandskampen. Peter har som trubadur en bred repertoar, fantastisk röst och anpassar sig efter sin publik

BENGAN

Bengan är en meriterad party och singalong trubadur. Han har en härligt blandad repertoar med bl.a Per Gessle, Tomas Ledin, Björn Rosenström m.fl.
Allt som behövs för att få igång festen!

MOA ANDERSSON

Moa Andersson är ett nytt stjärnskott på sveriges
trubadurhimmel. Moa framför nya och gamla hits på ett proffersionellt sätt med sång och akustisk gitarr.

 

KENT VIKSTEN

Kent Viksten är en rutinerad trubadur som passar till alla sammanhang.
Kent har förmodligen spelat på varenda krog i hela Sverige och har aldrig lämnat någon besviken.

TOMAS & ROGER

Tomas och Roger är en unik duo bestående av akustisk gitarr, sång och nyckelharpa. De spelar allt från folkmusik till heavy metal.
Citat från dem själva ”Vi kör med feeling. Det är grejen!”

TJOPPA & TOTTIS

Rutinerad duo som spelat på de flesta ställen. Väldigt roliga och otroligt musikaliska. Ni blir garanterad en lyckad kväll när dessa herrar står för underhållningen