SHOWBAND

Glitter och glamour. Las Vegas på steroider. Här hittar du vad du söker.

The Show Crew

The show Crew består utav tre stycken rutinerade showartister som har lång erfarenhet av show och entertainment!

En kväll med The Crew innehåller olika typer av medleyn samt att de dyker upp sporadiskt under kvällen i så kallade popups, där det bjuds på fantastiska uppträdanden från de olika medlemmarna

En Dinnershow med The show Crew är en väldigt flexibel typ avunderhållning som kan skräddarsys efter just ert evenemang. Gruppen är ett helhetskoncept och reser med egen teknik och tekniker

JESSICA FALK AND FRIENDS

Jessica Falk är pianist, sångerska och låtskrivare och har uppträtt med sin musik i USA, Asien och Europa. Sedan 2010 skriver och spelar hon in sin musik i Nashville tillsammans med musiker och låtskrivare till Elton John, Taylor Swift, Dolly Parton, Garth Brooks med flera. I Nashville kallas hon flickan med melodierna då musikerna tidigt fastnade för hennes melodiösa låtar. Jessicas musik är en blandning av country, rock och pop. Senaste singeln ’Make A Change’, som hon spelat in med sin dotter, har flitigt börjat spelas på radion i USA och England. Jessica har hittills spelat in och gett ut 2 album och 2 singlar, alla inspelade i Nashville.

Musiken är lättlyssnad och går alldeles utmärkt att dansa till, perfekt när du vill ha ett amerikanskt event med kombon countrymusik och american ribs eller få en klubb eller pub-känsla i country style.
För dig som vill ha det lilla extra så kan du även boka en exklusiv konsert med Jessica och flygeln i centrum där hon berättar om hennes musikaliska resa i Nashville och Memphis tillsammans med musikhistoriens legender. Med sina texter och sin musik vill hon inspirera andra att ta vara på livet och njuta.

I höst är det turnédags i USA igen i Michigan och Nashville.

Bandet består av:
– Jessica Falk, Sång och piano

– Esbjörn Öhrwall, gitarr
Öhrwall har spelat gitarr på skivor till Britney Spears, Celine Dion, Backstreet Boys, Anna Stadling samt medverkat i bandet på Hamburger Börs revy ”REA”.

– Petter Gunnarsson, bas
Har sedan dess turnerat, spelat och spelat in med artister som: Louise Hoffsten, Lena Philipsson, Darin, Orup, Peps Persson, Cher, Herbie Hancock för att bara nämna några.

– Hasse Johnzon, gitarr
Studiomusiker. Hasses specialitet förutom gitarr är Pedal steel guitar, Dobro, Banjo och Mandolin.

– Micke Wikman, trummor
Mikael har framträtt med en rad olika artister, band, orkestrar i en mängd olika musikstilar och genrer. Han var bland annat trummis i bandet Alien. Förutom att turnera så undervisar han och gör en hel del inspelningar i den egna studion med låtskrivare, musiker och producenter från Sverige, England, Norge och USA.

a trip in tunes

De har egna låtar, men erbjuder framför allt andras. Vad det blir beror på bokningen, men också publiken!
Karaktäristiskt för dem är Pärs svindlande fiolspel, deras spets och bredd samt bandets humörhöjande konversationer mellan låtarna, som varierar i omfattning och uttryck beroende på situationen. Pär och Morgan delar på sång och tal. Repertoaren är variationsrik, rolig och musikalisk.

PÄR & MORGAN – a trip in tunes består av:

Pär Hedman är skolad violinist och har förutom sina 25 år med bandet Ständut Blakk en bakgrund inom klassisk musik. Pär har studerat klassisk musik och ensemble vid Kristiansands musikkonservatorium i Norge. Han var också med och startade, och driver fortfarande, Vinbaren på Krogstråket i samband med Storsjöyran.

Morgan Jönsson har verkat som heltidsmusiker sedan 1982. Han alternerar trummor, bas, gitarr och keyboard samt rör sig mellan olika genrer. Morgan har bland annat spelat i band som Hysterix, Ständut Blakk, med Kingen och syns ibland i någon av Estrad Norrs produktioner, för att nämna något. Han har även olika ljuduppdrag, egen inspelningsverksamhet och figurerar som studiomusiker med mera, med mera.

Olle Lindqvist spelar trummor, bas, gitarr, dragspel och alternerar mellan olika genrer. Han är utbildad slagverkspedagog vid Stockholms musikpedagogiska institut och jobbar vid sidan av musiken som slagverkspedagog vid Jämtlands Gymnasium. Olle har spelat i flera olika band. Bland annat i sin pappas orkester Bröderna Lindqvist, men också i Åsgård Session Band och Hellre än bra etc.

Lars Alnesjö är en gitarrist med stort G som studerat jazzimprovisation vid Skurpus Folkhögskola. Lars har spelat i två olika storband samt i en rad olika hårdrocksband och konstellationer genom åren.

I samband med coronapandemin tar bandet extra hänsyn till situationen, arrangörernas och publikens speciella förutsättningar och behov.

Pär och Morgan går att boka som duo, men det är med hela bandet vi helst vill spela!

PATRIK´S COMBO

Välkomna till Patrik´s Combo och deras värld.

I vår värld finns ingen dålig underhållning och
ingen omunter publik. Hos oss finns bara underbara låtar och fantastiska åhörare. I vår värld skrattar alla åt alla skämt hela tiden för nivån är fortsatt konstant hög och jämn…..

Patrik Zackrisson:
Tusenkonstnär, låtskrivare, revymakare m.m. Sångare som spelar synt, ståbas, dragspel m.m.

Anders Erlandsson:
Gammal i gemet och spelar trummor som aldrig förr. Sjunger som om han vore släkt med Elvis.

Fredrik Magnusson:
Frisk fläkt i Combo som främst spelar gitarr och kan hantera facebook och bloggen med sin mobiltelefon.

SKRATTA MED KÄFTEN

Skratta med käften är Sundsvalls alldeles egna humorkollektiv. Skratta med käften kan bokas som ett helt koncept eller så bokar man enskilda komiker.

De kör en show första tisdagen varje månad på Estreet i Sundsvall. De brukar då alltid ha med sig en mer etablerad komiker som headline. Ta chansen att se detta och boka gärna någon av dessa duktiga komiker till jus er fest!

LOVE MELANDER

Det är svårt att beskriva Love Melander med ett ord… illusionist, humorist, magiker, entertainer -allt stämmer och ändå är det inget som ger honom full rättvisa.
Däremot kan man med två ord beskriva den upplevelse han alltid ger sin publik: ”Magiskt underhållande!”

Love har arbetat professionellt som underhållande magiker sedan 1984 och uppträtt i 59 länder, ibland med stora scenshower med modern magi och andra gånger med mingel-magi där han går runt bland gästerna och sprider förundran och beundran. Vid andra tillfällen blir det Close Up-föreställningar där han interagerar med publiken.
”Världsklass” säger många som upplevt Loves konster. Frågar du honom själv använder han hellre
ordet ”Värdsklass”, för det är som ”värd” han känner sig när han tar sig an ett uppdrag – en värd med
uppgiften att skapa en förtrollad stämning!
Du kan anlita Love som kvällens huvudnummer vid en konferens eller ett kundevent.
Du kan boka honom som publikmagnet på en mässa eller en utställning.

Du kan ge honom titeln moderator eller publikvärmare.
Du kan också låta honom ikläda sig rollen som chef för konferenshotellet, hovmästare vid galamiddagen eller som företagets 200 år gamla grundare som dyker upp som genom ren magi.
Love Melander kan konsten att trollbinda en publik- och han gör det alltid med humor. Skrattet är en viktig
beståndsdel i Loves erbjudande. Han är dessutom den enda illusionistartist som erbjuder en ”Nöjd-kund-garanti”. Om du bokat Love för underhållningen och mot förmodan inte skulle tycka att hans föreställning varit underhållande, så lovar han helt enkelt att trolla bort fakturan – hittills har han dock aldrig behövt göra det!