COVERBAND

DE SOTOS

De Sotos gillar musik. Gör du?
Musik är blodigt allvar och bara på skoj.
Musik är låtar du kommer ihåg.
Musik är sånger du glömt bort.
Musik är hits som spelas för sällan.
Musik är hits som spelas ofta.

Ur den skattkista av all fantastisk musik som gjorts från 50-talet fram till 2016 väljer vi våra låtar.

En vanlig kväll med De Sotos kan innehålla en blandning av:
Coldplay, Bruno Mars, Pink Floyd, Fun., Keane, David Guetta, Kim Wilde, Ricky Martin, Amy Winehouse, Mark Ronson, Chuck Berry, The Killers, Don Henley, Kings of Leon, Queen, Mumford & sons, Journey, The Police, The Strokes, Foo Fighters, JET….
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

MUSIKPOLISEN

MUSIKPOLISEN – ligger alltid i beredskap, när det vankas festligheter. Det är då vi ingriper och utan att lägga band på festen, ställer till med fängslande underhållning som passar de flesta!

Vi ser till att ni alltid har som roligast när ni går på afterski, festivaler, restauranger, firmafester, kick-offs, m.m. Kan vi möjligen ha sveriges bredaste repertoar, och vackraste publik?
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

WONDERLAND

Minns ni den sköna Disco & Soul-eran på 70 & 80-talet då dansgolven var fulla med folk? Då kunde man höra bland annat hits med Donna Summer, Gloria Gaynor, Earth Wind & Fire, Kool & The Gang, Chaka Khan och många flera….

Wonderland är ett band som tar er tillbaka till denna härliga tid och levererar en kavalkad av de hits som var på tapeten då det begav sig. Vi lovar en partykväll du sent kommer att glömma…

Wonderland fungerar även som kompband till andra artister om så önskas. Vi har bland annat jobbat med Roger Pontare, Magnus Carlsson (Alcazar/Barbados)…
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

BAD INFLUENCE

Bad Influence tillhör den absoluta eliten av Sveriges coverband. Att Expressen givit deras show 5 getingar gör givetvis inte saken sämre.

Bad Influence med den karismatiske sångaren Fredrik “Fritz” Wallin i spetsen gör en fulländad partyshow med allt från dagens listmusik till oförglömliga hits. Alltid med en glödande energi och en magisk förmåga att lyfta stämningen till max. Vill du vara med på årets fest, missa inte Bad Influence!
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

MARMELADORKESTERN

Sveriges stiligaste partyband i alla kategorier!

Anders Eliasson Sång
Lars Sandström Keyboard
Björn Höglund Trummor
Lars Sigurdsson Bas
Johan Kvarnström Gitarr
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

BANDRILJÄRERNA

Bandriljärerna är en powertrio som använder genrebredd som ett honnörsord. Från Queen till Soul, från Svenska klassiker och pärlor via The Hives till bredbent ös al’a AcDc.
100% Live
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

SMALARE ÄN THORD

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Smalare än Thord är idag ett av landets mest anlitade party/coverband.

Sedan 1991 har Smalare spelat på heltid. Vägen har gått från små klubbar runt om i landet via sommarspelningar på Gotland och After ski i fjällvärlden. Smalare har lirat after beach på Magasin 3 och söndagsklubbar på Snäck. Vintergigen har varit både after ski-spelningar och kvällsshower i Sälen (HC och Högfjällshotellet), Åre (Bygget) och Vemdalsskalets Högfjällshotell.

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

PINK HINK

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Är de det, Pink Hink?
Är de Sveriges Nödvändigaste Partyband?
Ja, många tycker det.

Med sexton år i branschen har de, från att ha börjat med att harva omkring på mindre fester, nu blivit ett etablerat namn med spelningar över hela landet.
I Aftonbladets omröstning ”Sveriges bästa coverband” kom de på andra plats våren 2009 vilket pratar sitt tydliga språk… After-ski, after-beach, företagsevents, midnattsshower på krogen samt samarbete med etablerade och välkända svenska artister är idag det som fyller Pink Hinks spelplan.

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

ALL HITS

Underhållning där musiken står i fokus och igenkänningsfaktorn är total!

All Hits är en populär trio från Sundsvall med Stefan Nordlander som frontman. Tillsammans bjuder de på musik som alla känner igen och kan sjunga och dansa med till.

All hits kan även bokas som konceptet All Hits Inclusive
All Hits Inclusive är ett av våra absolut mest populära koncept.
Kvällen börjar med lounge tema där en trubadur spelar lite mysigare 
och lugnare musik och resten av kvällen varvas med ett liveband, musikquiz, karaoketävling, DJ och fullt ös.

All musik som spelas under kvällen är sådant som alla känner igen
och tycker om. Stor underhållning i litet format
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

THE YOUHEARD

The Youheard kommer från Sundsvall/Härnösand. De är ett modernt coverband som enbart spelar nyare musik. Bandet består av erfarna musiker och tillsammans skapar vi nya spännande versioner av många av de senaste låtarna från topplistan.
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

NO COMMENTS

No Comments tillhör partycoverbanden som turnerar mest i Sverige.ca 120-140 gig/år. Vi spelar på heltid (även Norge och Finland) Vi har över 2500 spelningar i bagaget..så ni får garanterat proffsig underhållning!

De spelar på alla typer av ställen du kan tänka dig…krogar, disco, festivaler, After-beach, After-ski ( de flesta ställen i fjällvärlden bla. Sälen och Åre) , företagsevent ( för många av Sveriges största företag ), Silja Line , Viking Line Cinderella, Gotland, Öland, Sture Compagniet, Wallmans Engelen, Sandhamn Seglarhotell, Le Bon Palais, …m.m…m.m, så vår repertoar är stor efter lång erfarenhet!

No Comments har även haft förmånen att öppna som förband åt b.la…
THE POODLES, SEPTEMBER, E-TYPE, HOFFMAESTRO, BOPPERS, PUGH, ELDKVARN m.fl…
Den lite originella sättningen med en tjej på leadsång ( och percussiontrummor ) och tre rutinerade killar är mycket uppskattat!
Bra låtar och o ALLTID skön publik kontakt…
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

BANDET

Bandet är ett coverband från Härnösand. Bandet ger dig den perfekta starten på en kväll.
Med låtar du inte visste att du saknat, och med en genuinitet som inte slarvas bort så låter Bandet dig umgås med dina vänner samtidigt som du nynnar med i texten.
Bandet är inte grogg eller ljummet rödvin. Bandet är den där grymma, kalla, närproducerade ölen du velat haft hela veckan!
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

share-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram