COVERBAND

Vi har samlat några av sveriges bästa coverband. Vilka är din favorit?

SMALARE ÄN THORD

Sveriges mesta och bästa partyshowband, med tusentals spelningar bakom sig.Arrangörer av afterski, festivaler, företagsevenemang och privata fester runt om i landet är alla överens
¨Hög stämning från början till slut¨ 

Klassiska covers, egna komiska låtar och tolkningar av andra gamla och nya hitssom blandas till en oslagbar totalunderhållning.

DE SOTOS

De Sotos gillar musik. Gör du?
Musik är blodigt allvar och bara på skoj.
Musik är låtar du kommer ihåg.
Musik är sånger du glömt bort.
Musik är hits som spelas för sällan.
Musik är hits som spelas ofta.

Ur den skattkista av all fantastisk musik som gjorts från 50-talet fram till 2016 väljer vi våra låtar.

En vanlig kväll med De Sotos kan innehålla en blandning av:
Coldplay, Bruno Mars, Pink Floyd, Fun., Keane, David Guetta, Kim Wilde, Ricky Martin, Amy Winehouse, Mark Ronson, Chuck Berry, The

MUSIKPOLISEN

MUSIKPOLISEN – ligger alltid i beredskap, när det vankas festligheter. Det är då vi ingriper och utan att lägga band på festen, ställer till med fängslande underhållning som passar de flesta!

Vi ser till att ni alltid har som roligast när ni går på afterski, festivaler, restauranger, firmafester, kick-offs, m.m. Kan vi möjligen ha sveriges bredaste repertoar, och vackraste publik?

FRISK & CO

Frisk & Company bildades 2019. I närmare 30 år har bandmedlemmarna synts i olika konstellationer i Sundsvalls musikliv men också medverkat i stora produktioner runt om i Sverige. På scenen finner ni några av Sveriges musikaliska elit när det gäller att underhålla en publik på ett interaktivt sätt.

Frisk och Company erbjuder allt från en lyxig “dinnershow”, bred företagsunderhållning, afterski, komp av artister till övriga skräddarsydda evenemang. I vår repertoar ingår de flesta genrer av kända hits från förr och nu. Vi har till exempel flera fartfyllda medleyn som innehåller musik från 80- och 90-talet, schlager, rock, m.m.

2019 och 2021 har Frisk och Company producerat julshower på Quality Hotel i Sundsvall i samarbete med den prisbelönta trollkarlen Arkadia. 2022 och framåt fortsätter bandet sin bejublade afterskishow och festivalturné. Stay tuned!
Om ni vill ha ett band som lyfter Ert evenemang så kontaktar ni Frisk & Company!

BAD INFLUENCE

Bad Influence tillhör den absoluta eliten av Sveriges coverband. Att Expressen givit deras show 5 getingar gör givetvis inte saken sämre.

Bad Influence med den karismatiske sångaren Fredrik “Fritz” Wallin i spetsen gör en fulländad partyshow med allt från dagens listmusik till oförglömliga hits. Alltid med en glödande energi och en magisk förmåga att lyfta stämningen till max. Vill du vara med på årets fest, missa inte Bad Influence!

WONDERLAND

Minns ni den sköna Disco & Soul-eran på 70 & 80-talet då dansgolven var fulla med folk? Då kunde man höra bland annat hits med Donna Summer, Gloria Gaynor, Earth Wind & Fire, Kool & The Gang, Chaka Khan och många flera….

Wonderland är ett band som tar er tillbaka till denna härliga tid och levererar en kavalkad av de hits som var på tapeten då det begav sig. Vi lovar en partykväll du sent kommer att glömma…

Wonderland fungerar även som kompband till andra artister om så önskas. Vi har bland annat jobbat med Roger Pontare, Magnus Carlsson (Alcazar/Barbados)…

MARMELADORKESTERN

Sveriges stiligaste partyband i alla kategorier!

Anders Eliasson Sång
Lars Sandström Keyboard
Björn Höglund Trummor
Lars Sigurdsson Bas
Johan Kvarnström Gitarr

ALL HITS

 
Underhållning där musiken står i fokus och igenkänningsfaktorn är total!

All Hits är en populär trio från Sundsvall med Stefan Nordlander som frontman. Tillsammans bjuder de på musik som alla känner igen och kan sjunga och dansa med till.

All hits kan även bokas som konceptet All Hits Inclusive
All Hits Inclusive är ett av våra absolut mest populära koncept.
Kvällen börjar med lounge tema där en trubadur spelar lite mysigare 
och lugnare musik och resten av kvällen varvas med ett liveband, musikquiz, karaoketävling, DJ och fullt ös.

All musik som spelas under kvällen är sådant som alla känner igen
och tycker om. Stor underhållning i litet format

BANDET

Bandet är ett coverband från Härnösand. Bandet ger dig den perfekta starten på en kväll.
Med låtar du inte visste att du saknat, och med en genuinitet som inte slarvas bort så låter Bandet dig umgås med dina vänner samtidigt som du nynnar med i texten.
Bandet är inte grogg eller ljummet rödvin. Bandet är den där grymma, kalla, närproducerade ölen du velat haft hela veckan!

THE YOUHEARD

The Youheard kommer från Sundsvall/Härnösand. De är ett modernt coverband som enbart spelar nyare musik. Bandet består av erfarna musiker och tillsammans skapar vi nya spännande versioner av många av de senaste låtarna från topplistan.

NO COMMENTS

No Comments tillhör partycoverbanden som turnerar mest i Sverige.ca 120-140 gig/år. Vi spelar på heltid (även Norge och Finland) Vi har över 2500 spelningar i bagaget..så ni får garanterat proffsig underhållning!

De spelar på alla typer av ställen du kan tänka dig…krogar, disco, festivaler, After-beach, After-ski ( de flesta ställen i fjällvärlden bla. Sälen och Åre) , företagsevent ( för många av Sveriges största företag ), Silja Line , Viking Line Cinderella, Gotland, Öland, Sture Compagniet, Wallmans Engelen, Sandhamn Seglarhotell, Le Bon Palais, …m.m…m.m, så vår repertoar är stor efter lång erfarenhet!

No Comments har även haft förmånen att öppna som förband åt b.la…
THE POODLES, SEPTEMBER, E-TYPE, HOFFMAESTRO, BOPPERS, PUGH, ELDKVARN m.fl…
Den lite originella sättningen med en tjej på leadsång ( och percussiontrummor ) och tre rutinerade killar är mycket uppskattat!
Bra låtar och o ALLTID skön publik kontakt…