MARKNADSFÖRING

NYHET!

Ny profil, nu profit

Sundsvall Event kan nu erbjuda ditt företag eller förening marknadsförningstjönster. Ditt företag kanske stagnerat och behöver nå ut till nya kundgrupper? Kanske ni behöver modernisera er grafiska profil? Är er webbplats daterad? Allt detta kan vi hjälpa er med. Kontakta oss vid alla typer av funderingar.

GRAFISK PROFIL

Ditt företag kanske är nystartat och behöver marknadsföringsmaterial, eller är ett befintligt företag som behöver förnyelse? Vi skapar en profil som talar direkt till ditt varumärke och vilka ni är eller vill uppfattas som mot marknaden.

WEBBPLATS

Vi hjälper er att bygga en modern webbplats som möter kraven för dagens marknad.

FÖRETAGSFILM/FÖRETAGSPRESENTATION

Ett bra sätt att nå ut är att göra det i form av film. Vi samarbetar nära med dig och skräddarsyr en presentation som representerar just er och era styrkor.

STREAMING/LIVESÄNDNING

Behovet att nå ut, med social distansering, har ökat som alla vet. Vi har tekniken för att ni ska nå ut med ert budskap.

FOTOGRAFERING

Behöver ni nya porträtt på personalen? Eller kanske nya image-bilder till er webbplats som representerar ert företag? Det hjälper vi gärna till med.

MUSIKVIDEO

Syns man inte så hörs man inte. Vi har mångårig erfarenhet av att skapa musikvideos till artister. Allt från manus till färdig produkt.

VIDEO/SHOWREEL FRÅN LIVESPELNING

Vill ni ha en presentationsvideo på ert band eller som trubadur? Vi filmar ditt framträdande med flertalet kameror. Ljudet fångar vi på separata spår som sedan kan mixas i efterhand. Av er eller oss om ni så önskar.

PROFILERING AV ARTISTER

Behöver ni en logo till det nya bandet? En webbplats och kanske merch? Vi hjälper er att ta fram detta efter era önskemål.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram