Show

The crew


The Crew består utav tre stycken rutinerade showartister som har lång erfarenhet av show och entertainment. En kväll med The Crew innehåller olika typer av medleyn samt att de dyker upp sporadiskt under kvällen i så kallade popups, då det bjuds på fantastiska uppträdanden från de olika medlemmarna

The Crew är en väldigt flexibel typ av
underhållning som kan skräddarsys efter just ert evenemang.

Lyssna på Youtube

Nedan får ni smakprov på artisten på YouTube.

GLAM


Glam är en trio från Sundsvall som spelar mycket på bröllop, dop och begravningar. De spelar även på fester, mingel och andra typer av event.

Gruppens tre duktiga musiker och sångare tar alltid sitt uppdrag på stort alvar. Med musikens hjälp vill de förstärka känslan som passar vid varje tillfälle; lättsam stämning på minglet, uppsluppen stämning på festen eller finstämd värdighet på till exempel en begravning. Glam har en bred repertoar som består av alltifrån visor och psalmer till pop och rock. Du som kund kan välja låtar från gruppens låtbank eller komma med egna önskemål. Glam löser det mesta och kan skräddarsy sin repertoar för just ert event.

Glam har egen ljudanläggning som de kan ta med och den går att anpassa till stora och små lokaler med stor eller liten publik. Gruppens medlemmar bor i Sundsvall men de tar även spelningar på annan ort.

Lyssna på Youtube

Nedan får ni smakprov på artisten på YouTube.

NiteRunners


Sveriges hetaste video-djs levererar en supervisuell dj-show fylld av grymma musikvideos och visuella effekter. Med den bästa musiken tajt förpackad och snyggt levererad så förvandlar de en klubbkväll till en enda lång audivisuell show

NiteRunners kommer med projektorer och dukar, ljuseffekter och den absolut senaste dvs-tekniken. De förvandlar er klubb/fest till en hypermodern visuell upplevelse. Som dj´s besitter de en unik kombination av hunger och erfarenhet, edge och folklighet. Musiken är up to date och on point, publik approachen likaså.

Kvalité rakt igenom!

Möjligheterna med den visuell klubbtekniken är dessutom enorma, bara fantasin sätter gränserna. Publik kameror, bildspel, drinkerbjudanden, inhouse promotion, reklamfilm m.m.

Love Melander


Det är svårt att beskriva Love Melander med ett ord… illusionist, humorist, magiker, entertainer -allt stämmer och ändå är det inget som ger honom full rättvisa.
Däremot kan man med två ord beskriva den upplevelse han alltid ger sin publik: ”Magiskt underhållande!”

Love har arbetat professionellt som underhållande magiker sedan 1984 och uppträtt i 59 länder, ibland med stora scenshower med modern magi och andra gånger med mingel-magi där han går runt bland gästerna och sprider förundran och beundran. Vid andra tillfällen blir det Close Up-föreställningar där han interagerar med publiken.
”Världsklass” säger många som upplevt Loves konster. Frågar du honom själv använder han hellre
ordet ”Värdsklass”, för det är som ”värd” han känner sig när han tar sig an ett uppdrag – en värd med
uppgiften att skapa en förtrollad stämning!
Du kan anlita Love som kvällens huvudnummer vid en konferens eller ett kundevent.
Du kan boka honom som publikmagnet på en mässa eller en utställning.

Du kan ge honom titeln moderator eller publikvärmare.
Du kan också låta honom ikläda sig rollen som chef för konferenshotellet, hovmästare vid galamiddagen eller som företagets 200 år gamla grundare som dyker upp som genom ren magi.
Love Melander kan konsten att trollbinda en publik- och han gör det alltid med humor. Skrattet är en viktig
beståndsdel i Loves erbjudande. Han är dessutom den enda illusionistartist som erbjuder en ”Nöjd-kund-garanti”. Om du bokat Love för underhållningen och mot förmodan inte skulle tycka att hans föreställning varit underhållande, så lovar han helt enkelt att trolla bort fakturan – hittills har han dock aldrig behövt göra det!

patrik´s combo


Välkomna till Patrik´s Combo och deras värld.
I vår värld finns ingen dålig underhållning och
ingen omunter publik. Hos oss finns bara underbara låtar och fantastiska åhörare. I vår värld skrattar alla åt alla skämt hela tiden för nivån är fortsatt konstant hög och jämn…..

Patrik Zackrisson:
Tusenkonstnär, låtskrivare, revymakare m.m. Sångare som spelar synt, ståbas, dragspel m.m.

Anders Erlandsson:
Gammal i gemet och spelar trummor som aldrig förr. Sjunger som om han vore släkt med Elvis.

Fredrik Magnusson:
Frisk fläkt i Combo som främst spelar gitarr och kan hantera facebook och bloggen med sin mobiltelefon.

Lyssna på Youtube

Nedan får ni smakprov på artisten på YouTube.

Skratta med käften


Skratta med käften är Sundsvalls alldeles egna humorkollektiv. Skratta med käften kan bokas som ett helt koncept eller så bokar man enskilda komiker.

De kör en show första tisdagen varje månad på Estreet i Sundsvall. De brukar då alltid ha med sig en mer etablerad komiker som headline. Ta chansen att se detta och boka gärna någon av dessa duktiga komiker till jus er fest!

Lyssna på Youtube

Nedan får ni smakprov på roliga Jimmy Södermark från Skratta med Käften