festlokaler

Englaporten


Englaporten är en festlokal med upp till 750 kvm yta som passar både till stora som mindre sammankomster. Kapaciteten är upp till 450 personer.

Lokalen är ursprungligen en kyrksal ägd av Frälsningsarmén och består av tre plan, bottenplan med toaletter, mellanplan med bar, kök, scen och dansgolv samt en läktarvåning med ett etage och VIP-hylla. Arkitekturen har man bevarat så långt det varit möjligt och med en modernt anslag i arkitekturen gör att lokalen känns unik. Dess utformning i två etage gör att den kan utnyttjas av mindre sammankomster på runt 25 personer utan att det känns tomt. Det finns hiss från gatuplan upp till scen och läktare. Köket har en välvd bar i belyst glasbetong smakfullt inpassad vid köket.
Det planer finns för att bygga ut en andra etapp som kommer att innehålla relax, spa och en vinkällare. Vårt mål är att tillhandahålla en toppmodern festlokal för alla behov.
Englaportens unika utformning gör att den passar utmärkt till sammankomster för 25-450 personer, till exempel:

– Företagsevent
– Musikevenemang
– Konferens
– Föreläsningar
– Konserter
– Bröllop
– Dop
– Begravning
– Födelsedagskalas
– Möhippa
– Svensexa
– Klubbkvällar

Estreet


Bruce Springsteens legendariska kompband E Street Band, mytomspunna Espan, Esplanaden, energi och entertainment. Namnet på Sundsvalls nya musikkrog E Street väcker associationer till dåtid, nutid och framtid.

E Street är mötesplatsen för dig som uppskattar god mat, möten och musikalisk underhållning. Vi serverar smakrika upplevelser med variation, allt levererat med förstklassig service i en skön miljö. Här kan du ta en öl i baren, äta en trerätters middag eller bara slinka in för en kopp kaffe.

Genom oss kan du boka en privat del av Estreet till ditt sällskap eker företag. Boka en trubadur, komiker eller annan underhållning för att skapa en riktig kanon kväll!

M/S Medvind


Genom oss kan du boka in dig på Medvinds alla turer och självklart även hyra hela båten ifall ni är ett större sällskap. Alla turer har underhållning och vissa dagar uppträder vår duktiga showgrupp The Crew

Medvind ligger i sundsvalls inre hamn, ett stenkast från Casino Cosmopol med fina parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fartyget.

På övre däck finner du vår vackra salong med plats för ca 50 sittande gäster, härliga panoramafönster med Sundsvalls bästa havsutsikt och en mysig bar.

På soldäck finner du ett av fartygets höjdpunkter. Här sitter ca 60 gäster vid stora, öppningsbara panoramafönster på sommaren och på våra julbordskryssningar är det just här som vi dukar upp det magnifika jul- och dessertbordet.

På nedre däck har vi vår stora salong med fullt utrustad bar, i denna restaurangdel finns det plats för ca 80 sittande gäster. Detta däck kan även användas som konferenslokal för er som vill ha en intim konferens i en unik miljö.

Totalt finns det 3 barer och certifikat för 250 passagerare/176 sittande gäster. Vi har självklart fullständiga rättigheter och det går utmärkt att hyra ett eller flera av våra däck alternativt chartra hela fartyget.

Aveny / qbar


På Quality Hotell i Sundsvall finns alla möjligheter till ett lyckat evenemang. Både för företagare som vill anordna en större gala och för privatpersoner som vill ha en mindre tillställning.

Aveny:
På lokalen Aveny finns oändliga möjligheter. Framför allt till stora konserter och galor. Väldigt bra teknik finns på plats och en av landets mest erkända ljudtekniker, Håkan Esbjörnsson.

Qbar:
Är Quality Hotell´s otroligt mysiga hotell bar och resturang . Denna kan man boka delar av för mindre sällskap så som födelsedagsfester eller det mindre företaget. Här kan man komplettera festen med en trubadur då det finns i fin scen i lokalen.

Bara fantasin sätter gränser här!